Links

NVBT
Nederlandse Vereniging tot bevordering van de Bio-energetische Tandheelkunde.
De vereniging stelt zich tot doel bio-energetisch gerichte geneeswijzen en het gebruik van biologisch goed verdraagbare materialen in de tandheelkunde te bevorderen.
websitewww.nvbt.nlDentalLab Park de Meer
DentalLab Park de Meer (DPDM) is een gespecialiseerd laboratorium (gevestigd in Amsterdam, Watergraafsmeer) dat streeft naar een optimale samenwerking tussen laboratorium en tandartspraktijk.
DPDM heeft zich tot doel gesteld de ontwikkelingen van de tandtechniek op zowel markt- als vaktechnisch gebied nauwkeurig te volgen.
websitewww.dpdm.nl


ANT
De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is een beroepsorganisatie van tandartsen, opgericht in 1995.
Op 5 juli 2002 heeft de minister van VWS de ANT aangewezen als "representatieve organisatie" voor tandartsen en tandarts-specialisten.
websitewww.ant-online.nlTandartsplein.nl
Voor allerlij vragen hebben waar u direct een antwoord op wilt hebben maar die u op dit moment niet aan uw tandarts of mondhygiŽnist kunt stellen.
websitewww.tandartsplein.nl


Zorgverzekering.org
Zorgverzekering Informatie Centrum
Welke verzekering u ook afsluit, ťťn vraag staat altijd centraal: Kunt u rekenen op uw verzekering wanneer u deze werkelijk nodig heeft? Een terechte vraag die van extra belang is in het geval van uw zorgverzekering. Het gaat hierbij immers om uw gezondheid.
websitewww.zorgverzekering.orgInfomedics
Infomedics is een onafhankelijke intermediair in de Gezondheidszorg en stelt zich ten doel de administratieve lasten bij zorgaanbieders, patiŽnten en zorgverzekeraars te verkleinen.
websitewww.infomedics.nl


Tandartspraktijk Meijer
Volkerakstraat 1
1078 XM Amsterdam
+31 20 676 9026
info@tandartspraktijkmeijer.nl